agenda

Reeks van 5 avonden ‘Sing Your Soul’

Dinsdagavonden 11/04 - 25/04 - 09/05 - 16/05 - 06/06

Deerlijk, 20 tot 21 uur

Groepje van max. 5 personen

100 euro voor de reeks van 5 lessen

Inschrijven: bruno@singyoursoul.be of 0499 62 41 40


Zit je soms met een krop in de keel? Heb je vroeger gehoord dat je je mond moest houden en slik je daarom sommige dingen in?

Heeft iemand je ooit gezegd dat je niet kon zingen en geloof je dat nog steeds? Of heb je gewoon zin om vrijuit je stem te laten horen of complexloos te zingen? Dan is de lessenreeks ‘Sing your soul’ echt iets voor jou!


Het gaat in de sessies niet om ‘mooi’, ‘juist’ of ‘harmonisch’ zingen. We gaan op zoek hoe jij de klanken vrij kan laten stromen die jouw lichaam, jouw gevoelens, jouw onderbewustzijn op dat moment wil laten klinken. Als je dit zonder oordeel toelaat kan er heling plaatsvinden en kan je kracht herwinnen. Jouw stem is uniek, alleen jij klinkt zoals je klinkt!


Je stem laten horen kan intiem en kwetsbaar aanvoelen. Daarom gaan we, met een klein groepje van max. 5 personen, in respect voor jouw tempo en in een sfeer van veiligheid, op zoek naar jouw stem, jouw klank … naar wie jij werkelijk bent. We gaan met diverse werkvormen aan de slag: stem- en lichaamsoefeningen, authentiek zingen, jabberen, improvisatie, visualisatie, ..

Er is geen enkele ervaring of kennis van zang vereist om aan deze lessenreeks deel te nemen.

Je bent welkom!


Na deze reeks zijn vervolgtrajecten mogelijk. Als je graag 1 op 1 aan de slag gaat kan je ook atijd een individuele sessie bij me boeken.

Getuigenis

Mijn stem gebruiken, mij laten horen, is niet altijd evident voor mij. Het was dan ook spannend om aan zo’n reeks mee te doen. Maar door de zachte oefeningen en aanpak, en het gevoel van veiligheid, lukt het toch om mij via mijn stem te tonen. Er zit variatie in wat we doen, en al lijken de oefeningen soms eenvoudig, ze brengen iets teweeg.

Katrien

Reeks van 3 avonden 'Her-ontdek je stem'

Donderdagavonden 8,15 en 22 juni 2023

20 - 22 uur
Avansa - Wandelweg 11, 8500 Kortrijk

Inschrijven via deze link


Velen onder ons werden als kind niet ‘gehoord’ of werden in hun ware natuur afgewezen. We hebben toen vaak onbewust onze stem, onze waarheid, ingeslikt. Authentiek zingen is niet alleen je stem bevrijden: het is jouw weggestopte blokkades of vergeten schatten naar boven halen door alle mogelijke gevoelens klinkend te laten stromen.


In deze workshop gaan we, in een sfeer van respect en veiligheid, met verschillende werkvormen aan de slag: lichaams- en stemoefeningen, vrij, receptief of expressief zingen, improviseren, visualiseren... kortom: een hele waaier aan mogelijkheden waarbij we onze stem als instrument gebruiken. We vinden letterlijk en figuurlijk onze stem terug.


Het doel van de workshop is helemaal niet 'mooi' of 'harmonisch' zingen. De focus ligt op het vrij laten stromen van klanken doorheen je lichaam, om zo jouw gevoelens en onderbewustzijn te laten klinken. Er is geen enkele ervaring of kennis van zang vereist om aan deze lessenreeks deel te nemen.

Zit je met vragen of heb je twijfels of Sing Your Soul wel iets voor jou is, aarzel dan niet om me te contacteren. Ik geef je heel graag een woordje uitleg via

tel. 0499 62 41 40 of via e-mail

Heb je vragen of wil je de nieuwsbrief ontvangen?