agenda

Reeks van 5 avonden ‘Sing Your Soul’

Dinsdagavonden 11/04 - 25/04 - 09/05 - 16/05 - 06/06

Deerlijk, 20 tot 21 uur

Groepje van max. 5 personen

100 euro voor de reeks van 5 lessen

Inschrijven: bruno@singyoursoul.be of 0499 62 41 40


Zit je soms met een krop in de keel? Heb je vroeger gehoord dat je je mond moest houden en slik je daarom sommige dingen in?

Heeft iemand je ooit gezegd dat je niet kon zingen en geloof je dat nog steeds? Of heb je gewoon zin om vrijuit je stem te laten horen of complexloos te zingen? Dan is de lessenreeks ‘Sing your soul’ echt iets voor jou!


Het gaat in de sessies niet om ‘mooi’, ‘juist’ of ‘harmonisch’ zingen. We gaan op zoek hoe jij de klanken vrij kan laten stromen die jouw lichaam, jouw gevoelens, jouw onderbewustzijn op dat moment wil laten klinken. Als je dit zonder oordeel toelaat kan er heling plaatsvinden en kan je kracht herwinnen. Jouw stem is uniek, alleen jij klinkt zoals je klinkt!


Je stem laten horen kan intiem en kwetsbaar aanvoelen. Daarom gaan we, met een klein groepje van max. 5 personen, in respect voor jouw tempo en in een sfeer van veiligheid, op zoek naar jouw stem, jouw klank … naar wie jij werkelijk bent. We gaan met diverse werkvormen aan de slag: stem- en lichaamsoefeningen, authentiek zingen, jabberen, improvisatie, visualisatie, ..

Er is geen enkele ervaring of kennis van zang vereist om aan deze lessenreeks deel te nemen.

Je bent welkom!


Na deze reeks zijn vervolgtrajecten mogelijk. Als je graag 1 op 1 aan de slag gaat kan je ook atijd een individuele sessie bij me boeken.

Getuigenis

Mijn stem gebruiken, mij laten horen, is niet altijd evident voor mij. Het was dan ook spannend om aan zo’n reeks mee te doen. Maar door de zachte oefeningen en aanpak, en het gevoel van veiligheid, lukt het toch om mij via mijn stem te tonen. Er zit variatie in wat we doen, en al lijken de oefeningen soms eenvoudig, ze brengen iets teweeg.

Katrien

Improvisatieconcert '_ONT'

In het kader van 'PLAN d', Cultuurcentrum Waregem

Vrijdag 31 maart 2023

2 concerten: om 19 uur en om 21 uur

Amba-Amba, Desselgem-Dries 94, Desselgem

Inkom GRATIS

Inschrijven hoeft niet

Organisatie: Cultuurcentrum De Schakel, Waregem

Meer info: vind je hier


De enige zekerheid die Filip en ik tijdens deze sessie hebben is dat jij, of andere mensen uit het publiek,ons enkele ONT-woorden zullen aanreiken. Die woorden roeren onze harten, en onze harten roeren onze handen,

en onze handen roeren onze instrumenten ... en wat dan ontstaat zal uniek zijn.


Niks in deze sessie is voorbereid of ingeoefend. We starten met een soort van leegte en bereidheid.

Wees getuige van het voelend creëren en van de magie als ineens 3 muzikale werelden samen vallen,die van Filip, mezelf en het publiek.

'Goed is goed genoeg'

25 en 26/03/2023
Avansa, Zaal Rinus, Beverseaardeweg 29
Roeselare

Inschrijven via deze link


Het kan altijd beter, the sky is the limit... overtuigingen waarmee veel mensen in het leven staan. Heel wat frustratie en stress ontstaat doordat we onszelf of wat we doen niet goed genoeg vinden. Stel je eens voor dat je jezelf, je eigen prestatie, inzet en resultaat goed genoeg vindt? Dat je kan omgaan met de noodzakelijke imperfectie van jezelf, van de ander? Wat een ontspanning!

Avansa organiseert een tweedaagse workshop waarin je kunt ervaren wat het is om goed genoeg te zijn. Misschien is deze workshop iets voor jou en ontmoetten we er mekaar want ik mag op de tweede dag het slotmoment begeleiden. 

Zit je met vragen of heb je twijfels of Sing Your Soul wel iets voor jou is, aarzel dan niet om me te contacteren. Ik geef je heel graag een woordje uitleg via

tel. 0499 62 41 40 of via e-mail

Heb je vragen of wil je de nieuwsbrief ontvangen?