aanbod

Individueel

Individuele sessie

50 euro / 1 uur

In een individuele sessie help ik jou jouw eigen stem terug te vinden, letterlijk en figuurlijk. Je stem laten horen kan heel intiem en fragiel aanvoelen. Daarom gaan we, in respect voor jouw tempo en in een sfeer van veiligheid, op zoek naar jouw stem, jouw klank … naar wie jij werkelijk bent.

Het gaat in de sessies niet om ‘mooi’, ‘juist’ of ‘harmonisch’ zingen. Het gaat vooral om het vrij laten stromen van de klanken die jouw lichaam, jouw gevoelens, jouw onderbewustzijn op dat moment laten klinken. Als je dit zonder oordeel toelaat kan er heling plaatsvinden en kracht herwonnen worden.

We gaan met diverse werkvormen aan de slag: stem- en lichaamsoefeningen, authentiek zingen, zingen naar een plek of gevoel, jabberen, improvisatie, visualisatie. Jouw stem is uniek, alleen jij klinkt zoals je klinkt.

Individuele sessies gaan door in mijn praktijk in Sint-Lodewijk-Deerlijk
Je kan me bellen of mailen voor meer info of om een afspraak te maken. Je vindt mijn gegevens op de 'Contact'-pagina. Je bent welkom!


Individuele reeks van 5 sessies

225 euro / 5 x 1 uur

We komen elke week of om de twee weken samen. Op die manier creëren we continuïteit en ontstaat ruimte om dieper op een thema in te gaan.

Individuele sessies gaan door in mijn praktijk in Sint-Lodewijk-Deerlijk.
Je kan me bellen of mailen voor meer info of om een afspraak te maken. Je vindt mijn gegevens op de 'Contact'-pagina. Je bent welkom!

In groep

Avondreeks van 3 à 5 lessen

Zie ‘Agenda’ of op aanvraag. Contacteer me voor meer info.

In een groep van 6 à 14 personen gaan we op weg gedurende enkele sessies. We komen elke week of om de twee weken samen. Het proces van de anderen kan een aanmoediging zijn. De zorg en gedragenheid van de groep ondersteunt je. Samen klank maken zorgt voor een extra dimensie.

Tijdens deze avonden verkennen we onze stem via authentiek zingen. Het gaat niet om ‘mooi’, ‘juist’ of ‘harmonisch’ zingen. Het gaat vooral om het vrij laten stromen van de klanken die jouw lichaam, jouw gevoelens, jouw onderbewustzijn op dat moment laten klinken. Als je dit zonder oordeel toelaat kan er heling plaatsvinden en kracht herwonnen worden. We gaan met diverse werkvormen aan de slag: stem- en lichaamsoefeningen, authentiek zingen, zingen naar een plek of gevoel, jabberen, improvisatie, visualisatie.


Workshopdag

Zie ‘Agenda’ of op aanvraag. Contacteer me voor meer info.

Tijdens een goed uitgebalanceerde dag verkennen we onze stem via authentiek zingen. Het gaat op die dag niet om ‘mooi’, ‘juist’ of ‘harmonisch’ zingen. Het gaat vooral om het vrij laten stromen van de klanken die jouw lichaam, jouw gevoelens, jouw onderbewustzijn op dat moment laten klinken. Als je dit zonder oordeel toelaat kan er heling plaatsvinden en kracht herwonnen worden. We gaan met diverse werkvormen aan de slag: stem- en lichaamsoefeningen, authentiek zingen, zingen naar een plek of gevoel, jabberen, improvisatie, visualisatie.

Een workshopdag gaat, afhankelijk van de grootte van de zaal, door met met 6 à 14 deelnemers.

Soundhealing

55 euro / 1 uur

Kom helemaal tot rust en vind je aarding en essentie terug. Ik stem me af op jouw energie en maak intuitief muziek met mijn klankschalen, piano, Indiaanse fluit, shruti box, sjamaan drum, regenstok, gitaar, kalimba, enz. Ik laat spontaan gezangen horen. Aangezien klanken en gezangen trillingen zijn en een mens voor 65% uit water bestaat heeft een klankbad een bewezen gunstige invloed op jouw fysieke en mentale gezondheid.

Dit klankbad is een helend cadeau voor jezelf.

'Zingen is goud'

60 euro / 1 uur

Misschien heb je het ooit op TV gezien: In een kort TV-programma op VRT ontvangt Bent Van Looy in zijn schildersatelier verrassende gasten. Hij praat met hen over songs waarmee ze een bijzondere band hebben. De meeste gasten in 'Zingen is goud' zijn helemaal geen zangers, maar toch zingen ze de songs van hun leven, begeleid door Bent en zijn piano. Soms gaat het schoorvoetend, soms uit volle borst. Ze zingen hun song en laten ons zo een klein beetje in hun ziel kijken.

Heb jij een lied dat je graag wil zingen met mijn begeleiding op piano?

Een lied dat je leven veranderde.Een lied dat je terugbrengt naar een belangrijk moment in je leven. Een lied dat je al vaak heeft ondersteund of een song die je energie geeft? Kom het bij me zingen. Ik begeleid je heel graag op piano in de veilige setting van mijn praktijkruimte.

Akkoord, dat is spannend en kwetsbaar. Het vraagt moed om je stem te laten horen. Maar je mag het helemaal doen op jouw manier. En dat is perfect. Omdat alleen jij zingt zoals je zingt. Het gaat niet om 'mooi' of 'juist'. Het gaat om klank geven aan iets dat diep in jouw gehoord wil worden.

We oefenen het lied samen, op jouw tempo,en brengen het finaal op het einde van 1 of meerdere sessies.60 euro/sessie van 1 uur (incl. mijn instudeertijd op piano + sessie van 1 uur

+ eventuele opname op jouw gsm)

Improvisatie coaching

50 euro / 1 uur

Misschien wil je als geschoolde pianist, creatieve toetsenist of geoefend zanger loskomen van aangeleerde regels, vastgelegde patronen en beperkende overtuigingen. Misschien volgde je een tijdje muziekschool maar ben je ermee gestopt omdat je het te saai vond of teveel druk ervaarde. Dat is jammer want onbekommerd zingen of muziek spelen is net heel leuk en voedend! Vanuit mijn ervaring als (ongeschoold) muzikant, componist en improvisator neem ik je graag mee, in een sfeer van veiligheid en respect, op ontdekkingstocht naar je meest vrije en authentieke muzikale zelf. Je leert loskomen van je partituur en je (opgelegde) drang naar perfectie. Je bent verbaasd hoe jouw vingers als vanzelf muziekstukjes creëren.

Je ervaart opnieuw hoe leuk en bevrijdend het is oordeeloos muziek te spelen, met de nadruk op SPELEN :-)

Heb je vragen?

Zit je met vragen of heb je twijfels of Sing Your Soul wel iets voor jou is, aarzel dan niet om me te contacteren. Ik geef je heel graag een woordje uitleg via tel. 0499 62 41 40 of

via e-mail.