aanbod

Individuele sessie

45 euro / 1 uur

In een individuele sessie help ik jou jouw eigen stem terug te vinden, letterlijk en figuurlijk. Je stem laten horen kan heel intiem en fragiel aanvoelen. Daarom gaan we, in respect voor jouw tempo en in een sfeer van veiligheid, op zoek naar jouw stem, jouw klank … naar wie jij werkelijk bent.

Het gaat in de sessies niet om ‘mooi’, ‘juist’ of ‘harmonisch’ zingen. Het gaat vooral om het vrij laten stromen van de klanken die jouw lichaam, jouw gevoelens, jouw onderbewustzijn op dat moment laten klinken. Als je dit zonder oordeel toelaat kan er heling plaatsvinden en kracht herwonnen worden.

We gaan met diverse werkvormen aan de slag:  stem- en lichaamsoefeningen, authentiek zingen, zingen naar een plek of gevoel, jabberen, improvisatie, visualisatie. Jouw stem is uniek, alleen jij klinkt zoals je klinkt.
Je bent welkom!


Individuele reeks van 5 sessies

200 euro / 5 x 1 uur

We komen elke week of om de twee weken samen. Op die manier creëren we continuïteit en ontstaat ruimte om dieper op een thema in te gaan. 

 

Duo-sessie

25 euro per persoon / 1 uur

Voelt het voor jou beter om de sessie te doen met iemand die je kent, dan ben je welkom in duo.

We werken op dezelfde manier als in een individuele sessie en we leren van de ervaringen en het proces van de ander.

  

Duo-reeks van 5 sessies

110 euro / per persoon / 5 x 1 uur

We komen elke week of om de twee weken samen. Op die manier creëren we continuïteit en ontstaat ruimte om dieper op een thema in te gaan.

 

Groepsreeksen van 5 sessies

Zie ‘Agenda’ of op aanvraag. Contacteer me voor meer info. 

In een groep van 4 à 6 personen gaan we op weg gedurende 5 sessies. We komen elke week of om de twee weken samen. Het proces van de anderen kan een aanmoediging zijn. De zorg en gedragenheid van de groep kan je ondersteunen. Samen zingen zorgt voor een extra dimensie. 

 

Workshopdag ‘SingYourSoul’

Zie ‘Agenda’ of op aanvraag. Contacteer me voor meer info.

Tijdens een goed uitgebalanceerde dag verkennen we onze stem via authentiek zingen. Het gaat op die dag niet om ‘mooi’, ‘juist’ of ‘harmonisch’ zingen. Het gaat vooral om het vrij laten stromen van de klanken die jouw lichaam, jouw gevoelens, jouw onderbewustzijn op dat moment laten klinken. Als je dit zonder oordeel toelaat kan er heling plaatsvinden en kracht herwonnen worden. We gaan met diverse werkvormen aan de slag:  stem- en lichaamsoefeningen, authentiek zingen, zingen naar een plek of gevoel, jabberen, improvisatie, visualisatie. 

Een workshopdag gaat, afhankelijk van de grootte van de zaal, door met met 6 à 14 deelnemers. 

  

Workshopdag ‘Klank en creatie’

85 euro per persoon / 9.30 — 17 uur

Zie ‘Agenda’ of op aanvraag. Contacteer me voor meer info.

In de workshop ‘Klank en creatie’ sta je stil bij wat er zich van binnen aandient. Wat is nu belangrijk om gezien te worden én wat wil jij nu naar buiten brengen? Je ontdekt wat jou niet meer dient om van daaruit te voelen wat je wil omarmen en wil laten zien. Deze dag is een combinatie van creatieve expressie (kleiwerk, schilderenen, tekenen) en verschillende vormen van stemexpressie.


Improvosatiecoaching voor muzikanten en zangers

45 euro / 1 uur

Misschien wil je als geschoolde pianist, creatieve toetsenist of geoefend zanger loskomen van aangeleerde regels, vastgelegde patronen en beperkende overtuigingen. Vanuit mijn ervaring als muzikant, componist en improvisator neem ik je graag mee op ontdekkingstocht naar je meest vrije en authentieke muzikale zelf. 


Heb je vragen?

Zit je met vragen of heb je twijfels of Sing Your Soul wel iets voor jou is, aarzel dan niet om me te contacteren. Ik geef je heel graag een woordje uitleg via tel. 0499 62 41 40 of

via e-mail.